Belgium  Belgium

Hotels in Koh Samet, Rayong

Koh Samet is een ideale plek voor mensen die willen om zich af te chillen met hun vrienden voor een paar dagen of vooral tijdens een weekend. Koh Samet is nog lang ongeveer 2 1/2 uur met het besturen van een auto van Bangkok.

In tegenstelling tot Koh Chang of Pattaya, Koh Samet is langzaam als gevolg van de beperkte ruimte en de uitbreiding beperkt door de wet ontwikkeld. Het eiland wordt gekenmerkt door zijn prachtige stranden en wit zijdeachtig zand, omgeven door tropische koraalriffen en de kristalheldere zee.

De meeste toeristische stranden liggen aan de oostelijke kant van het eiland. De stranden verbergen in kleine baaien en rek ongeveer 200 meter. Vanuit het noorden, zijn er Saikaew Beach, Ao Phai, Ao Tubtim, Ao Cho, Ao Tawan, Ao Vongduern, Ao Thian, Ao Wai, Ao Kiu, en Ao Karang. De enige strand aan de westkant is Ao Prao strand.

Voor hotels op elk strand, vindt u in het linker menu links. U kunt ook typen 'hotelnaam' in 'Zoeken' menu onderaan.


English Israel African Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Thai Japan