Finland  Finland

Koh Samet Hotellit, Rayong

Koh Samet on toistaiseksi noin 2 1/2 tuntia autolla Bangkokista. Saari on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat chill-out ystäviensä kanssa muutaman päivän ja varsinkin viikonloppuna.

Ko Samet on kehittynyt kohtalaisesti, koska tilat ovat rajalliset ja laajentuminen lailla rajoitettu. Saari on tyypillistä sen upeilta rannoilta ja valkoista silkkistä hiekkaa, jota ympäröi trooppiset koralliriutat ja kristallinkirkas meri.

Useimmat rannat ovat itäpuolella saarta. Rannat piilottaa pieniä lahtia ja venytä noin 200 metriä. Pohjoisesta on Saikaew Beach, Ao Phai, Ao Tubtim, Ao Cho, Ao Tawan, Ao Vongduern, Ao Thian, Ao Wai, Ao Kiu ja Ao Karang. Vain ranta länsipuolella on Ao Prao.

Kaikki hotellit kunkin rannalla tai Ao (Bay), löydät vasemmalla olevasta valikosta linkkejä. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa "hotellin nimi 'sanaksi' Hae 'valikosta alla.


English Israel African Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Thai Japan