Hungary  Hungary

Koh Samet Hotelek, Rayong

Koh Samet messze kb 2 1/2 óra autóvezetés Bangkok. A sziget ideális, akik szeretnék chill-out a barátokkal egy-két nap vagy egy hétvége alatt, különösen.

Ko Samet kifejlesztett mérsékelten miatt korlátozott hely és bővítése korlátozza a törvény. A szigetet jellemzi a csodálatos strandok és a fehér homok selymes, körülvéve trópusi korallzátonyok és a kristálytiszta tenger.

A legtöbb strand keleti oldalán a sziget. A strandok elrejtése kis öblök és nyújtsd mintegy 200 méter. Északról, vannak Saikaew Beach, Phai Ao, Ao Tubtim, Cho Ao, Ao Tawan, Vongduern Ao, Ao Thian, Wai Ao, Ao Kiu, és Ao Karang. A strand csak a nyugati oldalon van Ao Prao.

Az összes szálloda minden strandon vagy Ao (Bay), kérjük, keresse meg a bal oldali menüben linkeket. Alternatívaként, akkor írja be a hotel nevét "a" Keresés "menüsor alatt.


English Israel African Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Thai Japan