Malaysia  Malaysia

Koh Samet Hotel, Rayong

Koh Samet adalah jauh lebih kurang 2 1/2 jam dengan memandu kereta dari Bangkok. Pulau ini adalah sesuai untuk mereka yang ingin bersantai keluar dengan rakan-rakan mereka untuk beberapa hari atau terutamanya pada hujung minggu.

Koh Samet telah dibangunkan sederhana kerana ruang yang terhad dan pengembangan yang dihadkan oleh undang-undang. Pulau ini dilambangkan oleh pantai cantik dan pasir seperti sutera putih, yang dikelilingi oleh terumbu karang tropika dan laut yang jernih.

Paling pantai di sebelah timur pulau ini. Pantai yang bersembunyi di dalam ruang yang kecil dan menghulurkan kira-kira 200 meter. Dari utara, terdapat Saikaew Beach, Ao Phya, Tubtim Ao, Ao Cho, Ao Tawan, Vongduern Ao, Ao Thian, Ao Wai, Ao Kiu, dan Ao Karang. Pantai hanya di sebelah barat adalah Ao Prao pantai.

Bagi kesemua hotel di setiap pantai atau Ao (Bay), sila cari di link menu kiri. Sebagai alternatif, anda boleh menaip nama hotel 'ke dalam' Cari 'menu bar di bawah.


English Israel African Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Thai Japan