Netherlands  Netherlands

Koh Samet Hotels, Rayong

Koh Samet is nog lang ongeveer 2 1/2 uur met het besturen van een auto van Bangkok. Het eiland is ideaal voor mensen die willen om zich af te chillen met hun vrienden voor een paar dagen of vooral tijdens een weekend.

Ko Samet is matig als gevolg van de beperkte ruimte en de uitbreiding beperkt door de overheid ontwikkeld. Het eiland wordt gekenmerkt door zijn prachtige stranden en wit zijdeachtig zand, omgeven door tropische koraalriffen en de kristalheldere zee.

De meeste stranden zijn aan de oostelijke kant van het eiland. De stranden verbergen in kleine baaien en rek ongeveer 200 meter. Vanuit het noorden, zijn er Saikaew Beach, Ao Phai, Ao Tubtim, Ao Cho, Ao Tawan, Ao Vongduern, Ao Thian, Ao Wai, Ao Kiu, en Ao Karang. De enige strand aan de westkant is Ao Prao.

Voor alle hotels op elk strand of Ao (Bay), vindt u in het linker menu links.


English Israel African Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Thai Japan